Volgers

maandag 10 september 2018

ons weekend

Het weekend is weer voorbij. En wat hebben we ervan genoten!
Zaterdagavond een gezellig feestje gevierd, zondag naar
en aansluitend naar

Waarom? Omdat ik zondag jarig was! Alweer 53 kaarsjes uit te blazen.

De weersverwachtingen waren vooraf wat wisselend, soms werd er wat regen verwacht op zondag, dan weer niet. Het was uiteindelijk heel zonnig en best warm weer.
Emmen is en blijft vlinderstad, en ik vind het nieuwe verblijf voor de vlinders veel mooier dan die in de oude dierentuin. En gelukkig ook wat minder vochtig, in de oude kreeg ik het al snel benauwd, maar hier kan ik heerlijk genieten van de mooie vlinders.

Deze brutale apen zaten lekker naast elkaar te drinken, het publiek loopt over de houten planken, ze komen dus echt heel dicht bij je, maar er staan wel vrijwilligers bij, want aaien mag niet. Mocht zo'n diertje schrikken kunnen ze namelijk heel gemeen bijten.
Zomaar wat foto's van de prachtige dieren die te bewonderen zijn.

Wij vinden het park erg mooi aangelegd, doet ons qua opzet erg denken aan de Efteling, goed begaanbare paden, mooie beplanting en de dieren leven hier zo vrij mogelijk in een omgeving die zo goed mogelijk lijkt op hun natuurlijke omgeving. Er zijn veel "bijzondere" dieren maar ook veel "gewone" dieren, zoals geitjes en koeien bij een nagebouwd Afrikaans dorp. Zo'n kalfje is toch schattig?
Aansluitend hebben we heerlijk gegeten bij pannenkoekenboerderij 't Hoes van Hol-An. Het was nog steeds warm, dus we konden heerlijk buiten zitten.
Een pannenkoek met heerlijke verse vruchten voor dl:
En de toetjes waren ook weer erg lekker:
Ik werd ontzettend verwend door mijn lieve dochter, dat zal ik in een apart blogje laten zien.

4 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd en wat hebben jullie een fijne dag gehad! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, en ja, we hebben ervan genoten! Zo'n dag met een gouden randje, die je je altijd zult blijven herinneren en je energie geeft voor de komende tijd.

      Verwijderen