Volgers

zondag 23 december 2018

kerstcadeautje

 Eind 2017 sloot Knitted Knots definitief de deuren van de winkel in Rolde.
 Erg jammer, ze hadden een mooi assortiment garens, en ik rijd van en naar mijn werk letterlijk langs het pand waar de winkel in zat, dus super handig als ik garen nodig had.

In Beilen zit Kramer Mode. In tegenstelling tot wat de naam doet denken, verkopen ze daar meer garens dan kleding. Maar helaas, oma heeft besloten te stoppen met het werken in de winkel, dochter ziet het niet zitten alleen door te gaan, en dus houden ze opheffingsuitverkoop.

Gisteren gingen we even langs. We hebben een leuk plannetje bedacht voor het nieuwe jaar, en hadden daar nog wat garens voor nodig. Voor dat plannetje vonden we slechts 1 bolletje, maar, ik kocht voor mijzelf wel een leuk kerstcadeau!
 Alle garens zijn nu met 50% korting, en ik zag een aantal prachtige sokkenwolletjes liggen. Allemaal Meilenweit, 2x Lana Grossa, waar ik al eerder mee heb gebreid, erg prettig garen om te breien en het blijft lang mooi. Ook de Soja Sky zijn van Meilenweit, ik ken het niet, maar het zijn prachtige kleuren, en het garen voelt stevig en zacht, dus het uitproberen waard.
De bollen kosten nu maar € 3,98 per bol van 100 gram!
Met dit donkere weer hebben we vandaag nauwelijks daglicht gezien, dus de kwaliteit van de foto laat te wensen over, de kleuren zijn zo mooi en warm, nou goed, die zien jullie nog wel een keer, als ik er mee aan de slag ga.

6 opmerkingen:

  1. Heb jij even een goeie slag geslagen, zulke mooie wol voor zo
    weinig geld.Zo jammer, dat zoveel wol

    winkels ermee stoppen, maar
    wel begrijpelijk ook.
    Aangezien onze dochter in Ann en woont ben ik vaak bij Knitted
    Knots geweest, een prachtige collectie garen hadden ze daar, maar
    ook weer verleden tijd helaas.
    Hier in Zeeland is het vandaag niet echt licht geweest.
    Veel plezier met je sokkenbreierij en fijne dagen.
    Groetjes,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan woont je dochter op een prachtig plekje van Nederland! Knitted Knots bestaat nog wel, ik geloof dat ze nog wel wol verven of zoiets, maar de winkel is gesloten.
      Jij ook hele fijne dagen!

      Verwijderen
  2. Jammer hoor dat al die winkels ermee stoppen. Dat is met stoffenwinkels ook. En ook ik maak me schuldig aan online-shoppen, waardoor er steeds minder gewoon zo verkocht word.

    Je hebt mooie garens gekocht en ik ben benieuwd naar het plannetje dat jullie bedacht hebben, maar daar hoor ik later vast wel meer over.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dochter en ik hadden een webshop met garens, maar door persoonlijke omstandigheden hebben we die moeten sluiten. Ons doel was om uiteindelijk een fysieke winkel te starten, geen idee of het daar ooit nog van gaat komen.
      Voor dat plannetje kochten we in deze winkel maar 1 bol garen, simpelweg omdat ze niet de kleuren hadden die we zochten. We hebben ons daardoor "schuldig gemaakt" aan kopen bij A.ction en Z.eeman, tja, daar waren wel de juiste kleuren te koop.

      Verwijderen
  3. Anja,heb je al eens gekeken op de site van de 2ehands Wolwinkel,
    veel nieuwe sokkengarens van 100 gram voor 5,79, ook niet duur.
    Groet,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Betsy, bedankt voor de tip, ik ken de website. Heb er nooit eerder iets gekocht. Vanaf 25 euro gratis verzending, maar ja, ik geef zo'n bedrag normaal gesproken niet in 1 keer uit. Deze keer gaf ik 25 euro uit, maar daar had ik 5 bollen van 100 gram en 5 bollen van 50 gram voor.

      Verwijderen