Volgers

zondag 30 december 2018

Euroclix

Al sinds jaar en dag vul ik enquetes in van Kantar, beter bekend als TNS Nipo.
Leuk om te doen, en je krijgt een kleine vergoeding voor elke ingevulde enquete.
Maar het gaat niet erg hard, want ik krijg maar 2-3 enquetes per maand om in te vullen.

Een tijdje terug ging ik op zoek naar alternatieven. Ik vond er een aantal, probeerde ze uit, meldde me bij de meeste in no time weer af omdat het me totaal niet beviel, maar eentje beviel me direct goed.
Dat is Euroclix.
Bij Euroclix kun je op allerlei manieren Clix verzamelen, die je kunt laten uitbetalen.
Je kunt enquetes invullen, maar er kan veel meer. Je kunt ook Clix verdienen door via vinden.nl websites te openen, door mails aan te klikken, of door je online bestellingen te laten verlopen via Euroclix. En je kunt elke dag meedoen aan een loterij, waarbij Clix zijn te winnen.
Ik ben echt ontzettend tevreden over Euroclix. De klantenservice doet uitstekend werk. Je kunt ze een mailtje sturen als je ergens een vraag over hebt, en krijgt in de kortste keren een duidelijk antwoord terug.
Toen ik een aantal keren achter elkaar enquetes had aangeklikt, die ik wilde gaan invullen, maar deze niet meer beschikbaar waren in verband met voldoende deelnemers, kreeg ik een heel vriendelijk mailtje, dat ze dit zo vervelend voor me vonden, en ik toch een aantal Clix kreeg voor de moeite.
Zonder dat ik erom vroeg hoor, ik had er echt geen klacht over ingevuld of zo.
Kijk, dat vind ik sympathiek!

Als je je aanmeldt bij Euroclix, krijg je al direct 150 Clix cadeau (ter waarde van € 1,95).
Dat aanmelden is super simpel. En dan kan de lol beginnen.
Vinden.nl is bij mij de standaard website via welke ik andere sites bezoek.
De loterij klik ik elke dag even aan, en ik heb ook al wel prijs gehad.
Nadat je je hebt aangemeld, kun je je profiel invullen. Dat gaat aan de hand van vragenlijsten, waarbij je in totaal 260 Clix kunt verdienen. Door het profiel in te vullen, kan Euroclix je gericht enquetes sturen, die bij jou(w leven) passen.
Je kunt (een veelvoud van) 1000 Clix laten uitbetalen. En die lopen in waarde op: 1000 Clix is
€ 10,00 maar 10.000 Clix is € 150,00.
Ik laat mijn Clix voorlopig lekker staan. Ik heb het geld nu niet nodig, en het lijkt me erg leuk om er iets speciaals van te kopen, dus niet het geld op mijn betaalrekening laten binnen komen, en het dan uitgeven aan de dagelijkse boodschappen, maar er iets bijzonders mee doen. Misschien iets leuks of moois voor in mijn toekomstige, eigen huisje?

Denk je nu: dat lijkt me leuk, daar wil ik ook wel aan mee doen? Dat kan, iedereen is welkom en iedereen wordt geaccepteerd.
Als je je aanmeldt via deze link: euroclix dan krijg ik een beloning voor het aanbrengen van een nieuw lid. Die beloning bedraagt 150 Clix (€ 1,95).
Bovendien krijg ik ook nog eens 10% van de Clix die jij spaart.
Dit vertel ik er graag eerlijk bij, zodat je dit vooraf weet.
Ik houd niet van reclame op mijn blog, maar Euroclix is mij zo goed bevallen, dat ik daar graag een uitzondering voor maak.

Eenmaal aangemeld bij Eruoclix kun je gebruikmaken van heel veel aanbiedingen, gratis of met fikse kortingen. En dat kan zijn bij het kopen van producten op websites, maar ook het aanmelden bij energie-leveranciers of telefoon-aanbieders bijvoorbeeld, levert je flink wat Clix op! Ik denk zo maar, dat ik daar in 2019 best (veel) gebruik van zal gaan maken.

Ken jij Euroclix? Doe je er misschien al aan mee? En wat zijn jouw ervaringen?2 opmerkingen:

  1. ben juist gestopt met al deze dingen.. ik had euroclix, cassa en nog eentje waar ik de naam al van kwijt ben.. meer dan 25 euro per jaar heeft het me nooit opgeleverd, wel iedere dag een mailbox vol spam, dat ergerde me meer dan de kleine vergoeding.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die spam stoorde me bij andere wel, maar van Euroclix krijg ik geen spam, hooguit wat mails die me Clixs opleveren als ik ze aanklik.

      Verwijderen