Volgers

zaterdag 13 januari 2018

telefoon

Ik vertelde jullie over mijn telefoon. Gisterenavond logde ik nog maar eens in bij Media Markt, en las dat mijn telefoon op weg was naar de winkel. Omdat er een beveiligingscode op de telefoon zat had men geen reparatie kunnen uitvoeren, zo stond er bij. Balen! Men had mij toch even via mail of telefoon hiernaar kunnen vragen?!
Vanmiddag gingen we even naar de kringloop. Dochter moest voor school "iets" hebben om te kunnen vergulden. Dat soort spulletjes zijn meestal wel voor weinig geld in de kringloop te verkrijgen.
Net voor vertrek kreeg ik een mailtje van Media Markt, dat ik mijn telefoon kon komen ophalen in het filiaal.
Ik ging er van uit dat die niet gerepareerd was (stond immers op hun info-site), dus ik besloot mijn simkaart uit de leen-telefoon te halen (kon ik dat niet vergeten in de winkel), en gelijk even langs te gaan. In de veronderstelling dat er dus niets met mijn telefoon was gedaan.
Ik ben er best beu van, 6 weken geleden een nieuwe telefoon gekocht, en nu kan ik hem nog steeds niet in gebruik nemen. Ik wilde een nieuwe, wel werkende telefoon, en anders mijn geld terug. Dochter heeft exact dezelfde telefoon (we kochten ze tegelijkertijd) en is er heel tevreden over. Dus als ik geen nieuwe in de winkel zou krijgen, wilde ik deze inleveren, mijn geld terug, en dan zou ik wel weer een nieuwe bestellen. Dus simkaart bleef thuis.

Komen we daar, wordt me verteld dat de telefoon is gerepareerd! Ja, er is een nieuwe speaker in gedaan. Maar omdat er een beveiligingscode op zit, kon de telefoon niet worden getest.
Oh, daar had ik niet op gerekend, maar fijn, nu zou het allemaal wel moeten werken, toch?
Niet dus! Nog steeds hetzelfde probleem! Ik kan dus niemand horen als ik word gebeld! Nog steeds niet.
De winkel was inmiddels al dicht, dus ik kan er dinsdag pas weer mee terug. Dan ga ik toch eisen dat ik een nieuw toestel krijg, die wel gewoon goed werkt. Wordt vervolgd, zullen we maar zeggen.

Maar niet alles zat tegen vandaag hoor. Dochter vond 2 leuke projectjes om te vergulden, en ook voor wat andere projecten van school vond ze materialen. Heel leuk, een creatieve opleiding, maar je hebt best veel materiaal nodig, en het bespaart behoorlijk veel als je dat in de kringloop kunt vinden. Bovendien is het heel om te zien wat ze leren maken van hele simpele spullen, afgedankt door een ander maar gered van de afvalberg.
Zelf kwam ik ook nog iets tegen. Nodig? Nee, beslist niet, maar kijk nou:
 Tien hele schattige, kleine kaarsjes in een doosje.
Van wat dichterbij kun je ze beter zien:
Ik heb een klein dienblaadje, ik denk dat ze daar heel leuk op zullen staan, en uiteindelijk worden ze natuurlijk opgebrand. Voor € 1,25 mocht ik ze mee naar huis nemen.

Zo, wij gaan genieten van een gezellige zaterdagavond, ik wens jullie allemaal ook een fijne avond!

2 opmerkingen:

  1. Wat een gedoe zeg met die telefoon....leuke kaarsjes hoor! Fijne zondag liefs Ria x ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar zou ik dus ook heel flink van balen! Geld terug en ergens anders een telefoon kopen...

    BeantwoordenVerwijderen