Volgers

maandag 22 januari 2018

nieuwe telefoon

Vorige week kon ik mijn "gerepareerde" telefoon weer ophalen. Maar er was helaas niets aan verbeterd. Dus kon ik weer terug naar de winkel. Men wilde de telefoon opnieuw ter reparatie op gaan sturen. Dat ging me toch wat te ver! Ik koop een nieuw product, en het functioneert niet naar behoren. In plaats van mij een nieuw, vervangend product aan te bieden, stuurt men de telefoon weer ter reparatie op. Dat vond ik erg vreemd.

Ik gaf aan dat ik dat niet wilde. Ik vond dat ik recht had op een nieuw, goed werkend toestel.
Het meisje dat mij hielp gaf aan dat zij daarover niet mocht beslissen, maar een half uurtje later zou ze een vergadering hebben met de leiding, en ze zou het voorleggen aan hen. En mij dan via mail informeren over de uitslag.
Zowaar, men vond het inderdaad wel wat te gek dat ik nu al 7 weken een nieuwe telefoon had en er nog steeds geen goed gebruik van kon maken. Dus mocht ik de telefoon omruilen. Er werd een nieuw toestel voor mij besteld, en afgelopen zaterdag ben ik hem gaan omruilen.
Inmiddels was de telefoon in prijs verlaagd, en is de telefoon 16 euro goedkoper geworden.
Ik kreeg een vreemd bedrag terug (€ 5,70), dat had te maken met dat de eerste aankoop via de webshop was gedaan. De rest zou ik op mijn bankrekening ontvangen.
Vreemd genoeg kreeg ik via mail een creditfactuur, voor de volle prijs die ik oorspronkelijk betaald heb. Ze zullen toch niet het hele bedrag per ongeluk gaan terugstorten?!
Nou ja, dat wachten we maar even af, ik ben allang blij dat ik nu eindelijk toch een nieuw, goed werkend toestel heb.

Hebben jullie wel eens iets gekocht, wat al direct kapot bleek te zijn?
En hoe is dat toen opgelost door de winkel waar je het kocht?

2 opmerkingen:

  1. Nou, beter zo hoor! Het is toch te gek voor woorden...
    Ik heb een dergelijke ervaring nooit gehad, geloof ik.
    Maar ik ging ook zeker terug naar de winkel en een beetje 'op m'n poot spelen'...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik werk zelf in een winkel, en weet hoe vervelend het is als er vanuit de webshop iets mis gaat of er klantonvriendelijk wordt gehandeld, dat kunnen wij in de winkel dan weer oplossen. Dus ik heb het heel vriendelijk uitgelegd aan de medewerkster, zij kan het niet helpen dat het zo fout ging, maar ze heeft er nu wel voor gezorgd dat ik een nieuw toestel heb gekregen (ik denk zomaar dat als ik op m'n poot had gespeeld ze de moeite niet had genomen, wat ik heel goed begrijp, het is echt onvoorstelbaar wat je soms naar je hoofd krijgt van klanten die hun frustraties even kwijt moeten...)

    BeantwoordenVerwijderen