Volgers

woensdag 11 april 2018

en toen was het even stil...

En toen was het even stil hier...

Ik probeer om dit jaar elke dag een blogje te schrijven, maar soms is er gewoon geen tijd voor.
Dat was de afgelopen dagen ook zo.

Opnieuw viel ik in voor (dezelfde) zieke collega. Ik ga 's morgens tegen 8 uur van huis, en ben dan even voor 7 uur 's avonds weer thuis. Tja, en na eten, avondwandeling en wat huishoudelijke werkjes uitvoeren is de avond dan alweer bijna om.

Dus de afgelopen 3 dagen heb ik geen handwerkje in de handen gehad, niets in de tuin gedaan, geen leuke boswandeling gemaakt of een bezoekje aan de kringloop gebracht. Kortom, niets wat hier het vermelden waard was. Zelfs als ik er de tijd voor had gehad om een blogje te schrijven, was er gewoon niets te melden geweest.

Morgen ben ik vrij. Het gras is alweer aan het groeien, dus misschien dat ik morgen de eerste keer dit jaar het gras ga maaien. Maar dat hangt even van het weer af, want er schijnen regen-, hagel- en onweersbuien aan te komen. Nu schijnen die er gisteren ook geweest te zijn, elders in ons kikkerlandje, maar hier is geen spatje gevallen.

En misschien dat ik even langs ga bij de kapper, en bij de kringloop, en dat ik aan een handwerkje toe kom, maar het kan ook zomaar zijn dat ik toch weer wordt opgeroepen om op het werk bij te springen. Oh ja, ik moet ook nog de belasting-aangifte van het afgelopen kwartaal doen. En ik moet ook nog de conceptbrief die mijn advocaat mij net stuurde controleren/corrigeren.

Pft, nou goed, een vrije dag dus, morgen. We zien wel wat die dag ons weer brengt.
Ik laat het maar lekker op me afkomen ...

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen! Ik wens je een mooie dag!
  Hier ook geen drupje gevallen en wij hebben gewoon savonds in de tuin kunnen eten, geeft zo'n heerlijk rust gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, jij ook een leuke dag gewenst! Het is hier nog steeds droog maar erg bewolkt. Vanmorgen nog maar weer eens het blad uit de tuin geharkt, voordat dat allemaal kletsnat regent (want morgen gaat het waarschijnlijk wel flink regenen)

   Verwijderen
 2. Bij ons in het zuiden ruim 2,5 uur onweer di/woe nacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat een verschil kan er toch zijn in zo'n klein landje! Hopelijk liep het water allemaal goed weg bij jullie, ik las dat er her en der echt water-overlast is geweest.

   Verwijderen
 3. elke dag iets schrijven lukt me niet hoor.. elke dag alles lezen ook niet!!! ik doe gewoon als ik tijd heb en iets te melden!! en blogs lezen doe ik meestal in het weekend.. lekker luieren op de bank!

  BeantwoordenVerwijderen