Volgers

vrijdag 13 april 2018

andere kleuren


Gisterenavond viel het me opeens op: ik had nog een foto van een winterlandschap als achtergrond op mijn blog staan. Dat kon toch niet, nu het eindelijk voorjaar is geworden.

Dus zocht ik in mijn foto's en besloot ik dat deze wel heel leuk kon zijn.
Het is mijn lievelingskleur, dus ik kijk er niet helemaal objectief naar.

Daarom een vraag aan jullie:
vinden jullie deze kleuren prettig? Is is het storend, al die paarse bloemetjes aan de zijkanten?

En nu ik toch jullie als lezers om je mening vraag: wat vinden jullie van de kleur en het type letter dat ik gebruik? Zelf vind ik het prettig lezen, maar misschien vinden jullie van niet?

Ik kom soms op blogs, die ik moeilijk leesbaar vind, meestal door een combinatie van kleur en lettertype, in combinatie met de achtergrond (ja, gevalletje ik-ben-geen-twintig-meer, ik weet het).
Maar ik ga er vanuit dat de persoon die op dat blog schrijft, het zelf wel een prettige combinatie vind en zich er wellicht helemaal niet bewust van is, dat het voor anderen niet prettig leest.

Daarom graag jullie eerlijke, ongezouten mening, want tenslotte zijn jullie de personen die dit lezen, en dat moet dan leuk en niet lastig zijn!

Vandaag een werkdag, vanavond naar de kapper, en morgen gaan dochter en ik waarschijnlijk een rondje kringloopwinkels doen. 
Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!


3 opmerkingen:

 1. Ik vind het een mooie kleur! Net een clematis gekocht in die kleur.ID wel wat druk aan de zijkanten, maar ik vergroot het scherm als ik lees en zie het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi juist.....prachtig het paars...fijn geniet weekend liefs Ria x 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anja,

  Ik vind je blog goed leesbaar, paars is een hele mooie kleur,
  maar de vele potjes aan de zijkanten zijn mij te druk.

  groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen