Volgers

maandag 21 mei 2018

roosje

Het roosje dat ik maakte vond ik veel te iel, dus gisterenavond het restje garen dat ik nog had erbij gepakt, en het groter gemaakt.
Zo, dat ziet er beter uit.

Wel leuk om ook eens wat anders dan hartjes te maken van mijn restjes garen.
Na dit roosje ben ik gisterenavond nog wat andere dingetjes gaan maken van allerlei restjes.
Ik heb een bak vol, dus daar ga ik me vandaag wel mee vermaken:

Fijne dag allemaal!

10 opmerkingen:

 1. ben benieuwd !!! anja.. ik ben zo vrij geweest om een link naar je blog te zetten op mijn blog.. omdat ik ..door jou aangestoken.. ook een paar restjes sokken had gebreid.. niet zo kunstig met figuren zoals als jij doet, gewoon recht toe recht aan, maar wel 3 restjes gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ineke, ik vind de sokken die jij gebreid hebt erg leuk! Leuk dat ik je heb aangestoken. Ik bezoek jouw blog regelmatig, maar zag dat het nog niet in mijn lijstje hiernaast staat, dus gelijk gedaan.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. ik heb vandaag uiteindelijk bijna net zoveel uitgetrokken dan ik maakte. Ik heb diverse ideetjes en patroontjes uitgeprobeerd, die me toch niet zo bevielen. Dan trek ik het ook gewoon weer uit. Uiteindelijk wel wat nieuwe hartjes gemaakt (haha), maar met een ander patroontje als de vorige hartjes.

   Verwijderen
 3. Dat is zò leuk, bloemetjes haken.. Een aantal jaren geleden heb ik dat ook gedaan. Ideaal om restjes op te maken en gewoon heerlijk om te doen. En je kunt ze ook weer gebruiken als decoratie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het roosje ligt hier nu ook als decoratie. Ik heb gisteren van alles opgezet, en weer uitgehaald omdat het dan toch weer niet naar mijn zin was. Geeft niks, lekker ontspannen bezig geweest, en zelfs nog heel wat restjes over haha!

   Verwijderen
 4. Wat een schattig dat roosje...liefs fijne week Ria x đź’ś

  BeantwoordenVerwijderen