Volgers

zondag 1 juli 2018

privé

Lieve mensen,

Ik had voorheen een blog, waar ik schreef over mijn handwerken.
Omdat ik graag ook over andere onderwerpen wilde gaan schrijven, besloot ik een nieuw blog te starten. Daar zit je nu te lezen.

Ik vind het fijn om meer met jullie te delen van wat er zich in mijn leventje afspeelt.
En ik ben jullie heel dankbaar voor de lieve, ondersteunende berichtjes die ik van jullie ontvang!
Maar vandaag heb ik besloten dat dit (voorlopig?) toch maar weer gewoon een handwerkblog wordt.

Waarom?
Gisterenavond werd ik per sms gewaarschuwd, dat iemand zichzelf toegang had verleend tot mijn email-account. Daarbij was het juiste wachtwoord gebruikt, maar omdat dit gedaan was vanaf een IP-adres waarvan niet bekend was of ik dat gebruik, was het inloggen geblokkeerd.

Ik kreeg vervolgens locatie en IP-adres te zien, waarvandaan er was ingelogd.
Het is de computer die mijn man gebruikt.

Ook Blogger waarschuwt mij, dat er een poging is gedaan om in te breken.

Als hij het interessant of nodig vindt om hier mee te lezen, moet hij vooral zijn gang gaan.
Maar jullie zullen begrijpen dat ik hem niet wijzer wil maken dan nodig, en ik heb daarom besloten om hier niet meer te schrijven over de echtscheidingsperikelen, of andere zaken die ik liever niet (meer) met mijn man deel.

Het wachtwoord was sterk, voor een buitenstaander niet makkelijk uit te vogelen, maar voor iemand die mij van heel dichtbij kent, uiteindelijk wel te ontdekken. Maar zelfs al weet je cijfers en letters, dan nog moet je ze maar precies in de juiste volgorde weten te zetten, voorzien van kleine en hoofdletters, lettertekens enz.
Daar zitten waarschijnlijk heel wat uurtjes in. Blijkbaar niets beters te doen?!

Ik wil jullie bij deze hartelijk bedanken voor alle lieve berichtjes, tips en ondersteuningen die te maken hadden met de echtscheiding en alles daaromheen, ik waardeer ze enorm, en ze doen me goed, maar jullie zullen hopelijk begrijpen waarom ik jullie niet verder op de hoogte zal houden.

9 opmerkingen:

 1. Alle begrip hiervoor, jammer dat het zo moet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe vervelend is dit! In ieder geval zou ik mijn wachtwoorden veranderen als ik jou was en aangifte doen want iemands wachtwoord hacken is strafbaar. Hopelijk is alles snel achter de rug zodat je weer "vrij en blij" kan vertellen wat jou bezig houdt. En lukt je haakwerkje nu wel goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, wat een naar gebeuren, kan er ook nog bij... Sterkte en ik hoop voor jullie dat een en ander vlot nu afgerond gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee maar, dit is erg... Was je niet heel heel boos?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve mensen, dank voor jullie begrip en lieve woorden. Uiteraard heb ik gelijk wachtwoorden veranderd. Maar ze waren al heel sterk, alleen iemand die mij van heel dichtbij kent zou het kunnen raden, maar dan nog, de juiste combinatie van hoofd- en kleine letters en leestekens vinden moet op z'n minst uren en uren hebben gevraagd. Boos? Die emotie verdient hij niet eens meer, daar heb ik alleen mijzelf mee, ik wil een leuk leven leiden, mijn blog heet niet voor niets zo. En door alles wat ik al heb meegemaakt word ik niet eens boos meer, het is eerder een gelatenheid, zo van wat zal hij nu weer gaan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou jaaaaaaa .. wat vreselijk kinderachtig !!! ik begrijp volkomen dat je het voortaan alleen over handwerk wil hebben. gelukkig waarschuwt google en zo, zodat je op de hoogte bent. jeemig hoe oud is je man?? 12??? laattie zijn vrije tijd gebruiken om eindelijk op te groeien.

  BeantwoordenVerwijderen