Volgers

donderdag 29 november 2018

past paars bij kerst?

Paars is mijn lievelingskleur. Toch zou ik niet direct aan paars denken, als ik denk aan kerstdecoratie.
Bij Sostrene Grene denken ze daar anders over, kijk maar hier
Ik vind het allemaal heel erg mooi!
Via het blog van Marie-Louise kwam ik op hun website terecht. ML en haar dochter maakten hele leuke kerststerren, volgens een patroon van deze website (ze heeft een erg leuk blog, een bezoekje meer dan waard!)


5 opmerkingen:

  1. Ik vind dat het echt kan hoor! Je ziet zoveel kleurnuances.. zolang je er groen en wat zilver of goud bij doet, is het leuk voor kerst!
    Zelf houd ik totaal niet van rood, dus ik 'versier'(doe er niet veel aan) graag met natuurmaterialen, of licht blauwgrijs. Roze kan ook, en dit wijnrood-paars vind ik ook mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd van kleurtjes en gooi gewoon alles in de kerstboom wat ik heb : )

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja hoor paars kan echt bij kerst vind ik...net als roze...blauw turqoise )) liefs Ria 🎄🎄

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Grappig dat jullie het allemaal wel vinden kunnen!
    Ik kocht een paar jaar geleden een doos met paarse kerstballen, maar vind ze niet mooi in een groene boom. Wel heel leuk in een schaal of zoiets.
    We hebben nu zachtroze en zachtgroene ballen (de lievelingskleuren van mijn dochter).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik had 25 jaar geleden al een boom met paarse ballen.. heel erg mooie donkerpaarse ballen, helaas viel dat weg tegen het donkergroen van de boom... het jaar daarop kocht ik maar lila ballen, die zag je beter! maar die kleurzijsprongen waren over toen ik ballen kocht van goudkleur en champagne.. die vond ik het aller allermooist staan ! ik heb ze nog steeds bewaard , ook al zet ik geen boom meer.. misschien dat 1 van de kleinkinderen ooit een boom neerzet, dan geef ik ze aan hem/haar... heb ook een zilver met witte boom gehad... maar de vond ik saai en een beetje koud aan doen... toen werd het rood met goud en toen dat paars dus !

    BeantwoordenVerwijderen