Volgers

zondag 14 oktober 2018

weersverwachting

Oh mensen, wat hebben we toch een prachtige nazomer! De hele week werd er gezegd dat het weer nu toch echt zou gaan omslaan, gisteren zou de laatste zomerse dag zijn, en vandaag zou de herfst beginnen.

Gisteren besloten we nog eens lekker te genieten van het mooie weer, en erop uit te gaan in onze prachtige provincie. We reden wat rond, stopten op een mooie plek en maakten een fijne wandeling door een stuk bos waar we niet eerder waren, en genoten van de zonnestralen op de bomen, die nu toch al wel van kleur veranderen.

Meestal maak ik daarvan foto's, maar we liepen zo te genieten, oh kijk eens hoe mooi daar, en daar, en kijk daar nou! Dus die foto's moeten jullie er maar bij denken!
 Okay, een paar paddenstoelen zette ik nog wel op de foto.
Voor vandaag hadden we verwacht dat het een dag zou worden om ons binnen te vermaken.
En daar hebben we nooit moeite mee hoor. Het zou een kille dag worden, geen zon, en mogelijk regen. Nou, dan maken we er een gezellige spelletjesdag van (we hebben laatst bij de kringloop een spel gekocht dat we nog niet hebben uitgeprobeerd).

Maar de weersverwachting komt niet uit. Het is een mooie, stralende dag, geen wolken, volop zon, en nog altijd hoge temperaturen voor de tijd van het jaar.
Toch heeft de boom in onze tuin vannacht best veel blad laten vallen.
Straks toch maar lekker naar buiten, een wandeling maken, en blad weg harken van het grasveld:

Ik wens jullie allemaal een hele mooie, plezierige zondag!

6 opmerkingen:

  1. heerlijk toch dit weer!!! voelt aan als een kado van de natuur !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kunt je niet voorstellen dat we over 2.5 maand een jaarwisseling hebben. Geniet ervan! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bizar inderdaad, dat we over dik 2 maanden al kerst vieren, en het jaar dan bijna alweer ten einde is!

      Verwijderen
  3. Hoe fijn het ook is dat de zon schijnt... de temperaturen voelen toch een beetje bijzonder aan in deze tijd van het jaar.
    Ik kijk best uit naar wat frisser weer en hoop dat dit niet ontevreden klinkt/lijkt... Maar ik houd van echte seizoenen!
    En inderdaad.. gisteren bedachten wij dat we niet eens meer zo ver van de kortste dag zitten...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Begrijp helemaal wat je bedoelt hoor, deze temperaturen "horen niet" half oktober. Maar ik ben er blij mee, vooral dat het nog altijd droog weer is, want als we eenmaal weer de herfststormen en stortbuien krijgen, speelt de fibro een steeds grotere rol in mijn dagelijkse leventje.

      Verwijderen