Volgers

donderdag 27 december 2018

korting

Toen ik gisteren na mijn werk naar huis reed, zag ik dat de supermarkt in het dorp nog open was.
Dat kwam goed uit. 
Ik wilde eigenlijk vanmorgen wat niet houdbare, verse producten halen, maar die kon ik dus mooi gisteren al kopen.
Natuurlijk liep ik even langs de koelingen, om te zien of er misschien producten in lagen die waren afgeprijsd, omdat ze op de uiterste verkoopdatum zaten.
Ik bofte, er lagen 2 pakken rundergehakt van elk 900 gram, met een 50% kortingssticker erop. Ik kocht ze allebei, en betaalde € 5,39 voor 1,8 kilo rundergehakt. dat is € 2,99 per kilo!
Daar kon ik het niet voor laten liggen, zonde als dit vlees zou worden weggegooid.
Ook lagen er 2 verpakkingen met krokante (scharrel)kipschnitzels. ook voorzien van 50% kortingssticker. Dus betaalde ik € 3,10 voor 4 schnitzels.
Alles verdeeld in porties, en het vriesvakje in. Dat is niet groot, gewoon zo'n vakje boven in de koelkast, maar gelukkig ruim genoeg om van dit soort aanbiedingen te profiteren.

Nu is de supermarkt op loopafstand van ons huisje, dus toen we vandaag even een ommetje gingen doen, liepen we nog even de supermarkt binnen. Wie weet was er vandaag ook nog wat korting te scoren.
Tot onze verbazing waren zelfs typische kerstproducten, zoals kerstkransjes, helemaal niet afgeprijsd.
De boodschappentas die we hadden meegenomen bleef leeg.

Hebben jullie nog producten met korting kunnen kopen, zo vlak na de Kerst?14 opmerkingen:

 1. Niet lachen, maar vandaag kocht ik nog 5 lekkere chocolade
  Sinterklazen voor 0,25.Ook zag ik nog veel Kerststollen liggen
  voor 1,50, maar die heb ik niet gekocht, geen afgeprijsd vlees of i.d..
  Morgen richting Ann en, dochterlief is jarig.
  Groetjes, Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lach niet hoor, zou ik ook gekocht hebben (verknocht aan chocolade!). Alvast gefeliciteerd met je dochter, veel plezier in Annen!

   Verwijderen
 2. Niet in winkel geweest, had nog voldoende in huis voor vandaag
  Morgen ga ik kijken of er kerstverlichting (voor volgend jaar) in de opruiming is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Slim, want alle kerst(verlichting) is nu met korting verkrijgbaar in de winkels. Maar ga inderdaad wel (over)morgen, want na de jaarwisseling is het meestal alweer uit de winkels gehaald.

   Verwijderen
 3. Hier was alles 50% afgeprijsd.. Maar ik had niets anders nodig dan vega kipstuckjes en prei. Vorig jaar kocht ik een mooi damasten tafelkleed voor 25 cent😀. Alle kerstspullen waren 25 cent, ik had massel. Dit jaar dus een mooi tafellaken op tafel gehad met kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. een damasten tafelkleed voor maar 25 cent?! Dat mag je zeker mazzel noemen!

   Verwijderen
 4. Ik waag me vlak voor kerst liever niet in de buurt van een supermarkt omdat het dan vaak zo druk is. Maar je hebt goede koopjes gedaan zeg!

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was dus vlak NA kerst (lol). Vlak voor Kerst zie je mij ook niet aansluiten in de rijen bij de kassa's hoor

   Verwijderen
 5. Ja hoor ook ik had bij appie varkenshaas oven schotel...voor de helft...en het was heerlijk!.....ik kom zelden 8n supermarkten heb er zon hekel aan...bestel altijd boodschappen bij de picnic zo fijn....liefs Ria x 💕

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees wel vaker op blogs over Picnic, maar ik ken het zelf niet. Ik rijd van/naar mijn werk langs 2 supermarkten, rond die tijden is het er nooit druk.

   Verwijderen
  2. picnic levert hier ook sinds pas.;.. heb 1x besteld toen ik niet mobiel was, ik vind het prima! prijzen zijn goed, thuisbrengen kost niks en je hoeft zelfs maar voor 25 euro minimum te bestellen. en ook picnic heeft voordeeltjes. ik bestelde vlak na de sint en had heerlijk chocoladekruidnoten van bolletje voor 50 cent een zakje. ben geen fan van winkelen.. doe het maar 1x per maand dus mij zal je zelden zien in een super.

   Verwijderen
 6. Eens per maand naar de supermarkt, wow, zou ik misschien doen als ik niet gewoon 4 keer per week naar en van mijn werk langs 2 supermarkten rijd. Zowel 's morgens en 's avonds op tijdstippen dat het heel stil is in de super, dus ik ben er altijd heel snel weer uit.

  BeantwoordenVerwijderen