Volgers

zondag 17 juni 2018

vandaag

Dochterlief is grieperig, dus vandaag haar lekker vertroeteld. Het is vaderdag, maar ik hoef niet uit te leggen dat ze daar niets aan heeft gedaan vandaag.

De afgelopen 2 dagen gewerkt, nu een dagje vrij, dan weer 2 dagen werken, dus niet heel veel tijd besteed aan handwerken. Daarom maar een foto van de lavendel in de tuin, die al lekker in bloei komt.

Fijne avond allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Oei, nu nog griep? Onze vakantie komt er aan. Ik hoop dat we daar van gespaard blijven. Anders loopt deze vakantie ook weeral fout. Je dochter heeft maar geluk met zo'n lieve mama. Zou haar vader deze dag zonder haar nu ook niet erg vinden? Of is dat narcisme zo erg dat hij daar niet om geeft? Ik ben zelf nog nooit met iemand met zo'n syndroom in aanraking geweest dus ik weet echt niet goed wat ik me er moet bij voorstellen. Gek wel, vaderdag was bij ons al vorige week.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze loopt stage bij een speelparadijs voor kinderen (ze schildert daar speeltafels e.d.) en is al 2 keer eerder grieperig thuisgekomen. Kleine kindjes de hele dag om haar heen die hoesten en kuchen enzovoorts is blijkbaar nogal besmettelijk (ze is anders nooit ziek). Nee, haar vader vindt het niet erg, die zou het niet waarderen als ze langs kwam of belde of mailde of wat dan ook. Wees maar blij dat je niemand kent met deze ziekte, je mist er echt niets aan.
   Vader- en moederdag wordt over de wereld over verschillende dagen gevierd, best apart.
   Alvast een fijne vakantie gewenst!

   Verwijderen