Volgers

woensdag 2 januari 2019

Ravelry

Gisteren was het qua weer hier een wisselvallige dag. Het begon grijs, begin van de middag brak het zonnetje door, en de hele middag wisselden zon en regen elkaar af.
We zagen een paar keer de regenboog verschijnen, prachtig gezicht vind ik dat altijd weer.
Ik heb aan de hand van mijn blog, ook mijn Ravelry-pagina weer helemaal bijgewerkt.
En zo kan ik ook precies zien, wat ik allemaal heb gemaakt in 2018.
Het waren:
17 paar sokken (1 paar voor mijn dochter, de andere 16 paar voor mijzelf)
2 dekens voor in de auto
2 truien
4 vesten
1 kussen-hoes
1 set pannenlappen
1 set van muts, wanten en sjaal
2 omslagdoeken
1 vliegengordijn
2 ronde tafelkleedjes
en de nodige decoratie (bloemen, herfstdecoratie en een kerstslingertje).

Gezien mijn plannen, om een grote deken te gaan breien, denk ik dat het lijstje volgend jaar een stuk korter zal zijn. We zullen het gaan zien!

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Zelf dacht ik juist "maar" 2 vesten en 4 truien, voor mijn gevoel waren het er meer, maar dan zou ik ze hier op het blog wel zijn tegen gekomen.

   Verwijderen
 2. Je hebt veel gemaakt. Leuk om het zo bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was altijd erg trouw in het bijhouden op Ravelry, maar sinds ik blog, zet ik eens in de paar maanden mijn nieuwste werkjes op Ravelry, omdat ik ze toch heel makkelijk kan terugvinden op mijn blog.

   Verwijderen
 3. Wat heb jij veel gemaakt afgelopen jaar. Vooral de sokken. Goed hoor. Ik was zelf juist een beetje ontevreden. Veel plannen, maar niet genoeg tijd om alles te maken. Veel plezier weer dit jaar met handwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig dat ik allemaal reacties krijg dat ik zoveel gemaakt heb, terwijl ik andere jaren veel meer maakte. Maar ja, toen maakte ik veel om te verkopen (dochter en ik stonden op jaarmarkten e.d. met garens en handgemaakte spulletjes). Dit jaar maakte ik uitsluitend kleding e.d. voor onszelf.
   Sokken brei ik terwijl ik tv kijk of blogs lees enz. Meestal brei ik 4-5 avondjes aan een paar sokken.

   Verwijderen
 4. vind dat je best veel gemaakt hebt hoor!!
  ik zou echt niet weten wat ik zoal in een jaar maak... daar gaat het mij niet om, ik heb plezier als ik het maak en das het enige dat telt bij mij !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelijk heb je hoor, het gaat mij ook om het plezier en de ontspanning die het me oplevert. Maar ik heb al jaren een Ravelry-account, waar ik ook de artikelen plaatste die ik voor verkoop maakte. Het afgelopen jaar had ik dat account niet bijgehouden, maar ja, pietje precies in mij vond dat toch niet prettig, dus laatst a.d.h.v. mijn blog dat account weer bijgewerkt. Ik ontdekte dat ik op mijn blog niet alles heb laten zien wat ik het afgelopen jaar maakte, maar dat laat ik maar lekker zo.

   Verwijderen