Volgers

vrijdag 5 januari 2018

WIP's

Vandaag vertrok ik naar mijn werk toen het nog donker was, en ik kwam pas weer thuis toen het ook allang weer donker was. Daarom foto's bij kunstlicht gemaakt, van mijn werkjes;
De ene mouw van mijn MossyWay-trui vordert al flink. Ik ben klaar met de minderingen in het patroon, nu alleen nog even op lengte breien.
 De trui is ontworpen met een I-cord onder aan de mouw, maar ik houd niet van open flubberende uiteinden aan mijn mouwen, ben nu eenmaal een koukleum, dus ik ga er gewoon een boord aan breien. Dit heb ik in een avondje gebreid, dus dat schiet best op. Ergens volgende week zal de trui wel klaar zijn.
Zien jullie die konen met garen? Het lijkt wel of die nooit op raken, ik heb er nu toch al een groot deel van een trui van gebreid, maar moet je zien wat er nog op zit!
Ik heb ze ooit, samen met deze rode, gekocht in de kringloop. Van die rode breide ik eerder al een vest,
maar ook die koon leek maar niet te slinken.

Ik heb ook alvast de sokken van bruine restjes op de naalden gezet. Ik blijf het een heerlijk tussendoor-werkje vinden, sokken breien, en juist sokken van allerlei restjes vind ik het leukste om te breien, de afwisseling van iedere keer weer een volgend restje garen nemen, zorgt dat de sokken voor mijn gevoel altijd veel sneller klaar zijn dan sokken van een "gewone" bol sokkenwol.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

1 opmerking:

  1. Dat wordt een heel bijzondere trui! Mooi breiwerk, Anja. Je bent wel een echte breifan geloof ik. En ook lekker op dreef met bloggen... gezellig!
    Dat was een lange dag werken dan voor jou, want ik vond het vanmiddag best lang licht...
    En wat worden je sokken gaaf! Mooi die kleuren zo, heel natuurlijk.. lijkt wel handgesponnen wol...
    Jij ook een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen