Volgers

donderdag 18 januari 2018

hartjes

Laatst had ik een plannetje bedacht voor mijn kleine restjes garen, ik wilde het opmaken door er hartjes van te haken.
Ik liet jullie er al 3 zien, en het lijkt me wel leuk om er elke dag eentje te haken, dan heb ik er 365 aan het einde van het jaar!
Of dat gaat lukken zullen we wel zien, maar ik heb er ondertussen al wel weer een aantal bij gemaakt:


Wat een storm vandaag!
Ik had jullie foto's van de trui beloofd, en ik heb wel wat foto's gemaakt, maar door de wind wilde de trui niet stil hangen:
 Ik heb hem ook nog niet geblockt.
Ik had mijn dochter gevraagd of ze vanmiddag wat draagfoto's wilde maken. Uiteraard geen probleem, maar ze worden "gegijzeld" in hun opleidingsgebouw! Niet echt gelukkig hoor, maar de leiding heeft besloten dat niemand het pand mag verlaten voorlopig. Er is keurig een mail uitgegaan aan alle studenten en ook aan alle ouders, dat de studenten en collega's die in het pand aanwezig zijn, dit tot nader orde niet mogen verlaten. Diegenen die nog thuis waren werd dringend verzocht thuis te blijven. Dit in verband met de storm.
Dus maar rustig afwachten wanneer de storm gaat liggen, en de leiding toestemming verleent om huiswaarts te keren.

2 opmerkingen:

 1. Nou, maar ik krijg nu toch wel een idee van je trui hoor! Echt een hele stoere uitstraling heeft ie.. En er zit blauw in de draad toch? Op eerdere foto's leek het meer grijsbruin, ook mooi hoor...
  Elke dag een hartje haken; nou... dat is me wel een dingetje!
  Dat zou ik niet kunnen volhouden, maar wie weet wat er bij jou gebeurt.
  Ja, het was wat die storm vandaag. Je hebt het al gelezen bij mij hè.. Het kan heel goed dat je de omgeving herkent. In de verte zie je de A15 liggen, wij wonen in het buitengebied richting Boven Hardinxveld...
  Gelukkig staat het hok weer overeind en slapen de tokkies al heerlijk als vanouds op stok!
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie je, ik dacht het te herkennen, en dat klopt dus! Wat is de wereld toch klein! Want ik woon in de praktijk inmiddels in Drenthe, maar ik kom uit het buitengebied bij Arkel. En ik dacht inderdaad de A15 erin te herkennen!
  Blij dat de kippetjes met de schrik zijn vrij gekomen!
  De trui is gebreid met 2 draden, de ene een okergele, de andere een gemeleerde draad okergeel/groen. Ik zal morgen eens proberen de kleuren wat beter op de foto te krijgen, en "draag-foto's te maken.
  Goed weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen