Volgers

dinsdag 1 oktober 2019

Welkoop

Afgelopen week ging ik even bij de Welkoop langs. Ik kocht er wat tuinturf,
en snoepjes voor de poes. Ze krijgt elke avond, als wij naar bed gaan, 5 van die snoepjes.
Ze werken uitstekend, ze heeft nooit last van haarballen, en ze vindt ze erg lekker. Als ze merkt dat we naar bed gaan, gaat ze keurig klaar zitten in de keuken, wetende dat ze dan die snoepjes krijgt.
Sanne geeft ze haar altijd, en zegt bij nummer 5 "laatste". Ze had al heel snel door dat ze er daarna niet meer kreeg, en bedelen geen zin had. Dus na nummer 5 loopt ze naar haar drinkbak om ze "weg te spoelen".
Vorige week waren de snoepjes in de aanbieding, dus ik kocht 2 doosjes.

Nu geeft Welkoop elk jaar een cadeautje voor je verjaardag. Zo kreeg ik al eens een straatbezem (gelukkig sturen ze je een mail waarin staat welk cadeautje je kunt ophalen in de winkel, want mijn oude bezem was toen echt helemaal op en ik wilde juist een nieuwe bezem gaan kopen).
En vorig jaar kreeg ik een voedersilo om pelpinda's in te doen voor de vogels.

Dit jaar was het cadeautje wat ik kreeg wat persoonlijker:
Een vrolijk stel sokken, met o.a. klompjes en tulpjes erop. Grappig he!

En omdat het bijna dierendag is, hebben ze ook nog een dierendag-krablot-actie, daarmee kun je een jaar lang gratis voer voor je huisdier winnen. Als dank voor het meedoen kon ik een snack ophalen voor onze poes:
En ze zijn goedgekeurd door poeslief! Nu afwachten of ik ook de hoofdprijs win...

Nee, ik heb geen aandelen Welkoop maar vind het wel een fijne winkel. Kom jij er ook wel eens?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook een heel fijne winkel. Zo kochten wij een paar jaar geleden ieder een afgeprijsde winterjas. Voor ik dacht 20 euro. Die van Hubbie ging na een paar maanden stuk bij de rists. Wij mochten hem laten maken bij de kleermaker en kregen het geld daarvan terug. Ik hoop altijd het hondenvoer daar. Vaak krijg ik een mailtje als het weer in de aanbieding komt. Prima zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er werkschoenen gekocht, na 2 maanden ging de zool van 1 schoen knisperen, alsof er een steentje in zat, maar dat was niet zo. Geen enkel probleem, ik kon ze gewoon omruilen voor een nieuw paar. En ik krijg ook altijd de nieuwsbrief/mail met aanbiedingen, super handig.

   Verwijderen
 2. De Welkoop hier is niet daverend.
  Ben er wel een paar keer binnen gelopen.
  Veel dode planten die er maanden later nog stonden.
  Ook veel niet geprijsde spullen.
  Binnen erg donker en personeel spoorloos.


  In het zuiden kwam ik wel regelmatig bij broertje Boerenbond.
  Groot assortiment en behulpzaam personeel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de filialen hier in de omtrek hebben ze alleen buitenplanten, die ook letterlijk buiten staan. Nog nooit zelfs maar een afgestorven blad aan gezien. In Zuid-Holland hadden we een Boerenbond, dat was nou net zoals jouw Welkoop, beviel met totaal niet. Kun je zien dat zoiets heel lokaal is, een keten heeft vaak goede en mindere filialen.

   Verwijderen
 3. geen welkoop of boerenbond in mijn omgeving te vinden.. dus nee ik kom er nooit

  BeantwoordenVerwijderen