Volgers

donderdag 19 september 2019

Give away gewonnen!

Kennen jullie het blog van Emily: casacreaemilia?
Als jullie wel eens in de rechter zijlijn van mijn blog kijken, zien jullie het daar regelmatig voorbij komen.
Emily is een leuke meid, die houdt van haken en vooral prachtige omslagdoeken maakt.
Ga er maar gauw eens een kijkje nemen!
In juni gaf ze een giveaway, omdat haar blog alweer 6 jaar bestaat. Wow, wat een leuke prijzen gaf ze weg! Of eigenlijk, gaven zij weg, want Emily heeft een heel creatieve moeder, die ontzettend goed kan naaien, en de 2 ontzettend leuke tasjes op de foto maakte.
Ik besloot een gokje te wagen, niet voor mijzelf, maar voor dochterlief. Die verdiende het wel, zo'n vrolijke, opbeurende prijs te winnen.

Eigenlijk dacht ik dat ik de uitslag had gemist, en omdat ik toch nooit iets win, had ik niet de moeite genomen terug te zoeken wie de winnaar was geworden. Maar wat bleek? Emily was er nog niet aan toegekomen om een winnaar te trekken, dat deed ze deze week, en jullie raden het al: dat was ik!
Vandaag kwamen de prijzen bij ons aan, alleen al van de verpakking word je blij! Ik had Emily gevraagd om de naam van dochterlief erop te zetten, omdat de prijs tenslotte voor haar is. Dan weten jullie nu ook gelijk dat haar naam Sanne is, ga ik dat voortaan gewoon gebruiken, makkelijker als altijd dat dochterlief of zoiets!
Wat zat er allemaal in?
De 3 bolletjes garen, vacuum waardoor het gemakkelijk door de brievenbus kon. En 2 enveloppen, met daarop in prachtige letters onze namen.
Over de inhoud van die enveloppen straks meer.
Daarnaast deze 3 ontzettend leuke tasjes. Huh, 3? Er zaten er toch 2 in de giveaway?
Deze, groot genoeg om als project-tasje te kunnen gebruiken voor een haakwerkje van Sanne.
En het schattige tasje hier rechtsboven. Had Emily zich vergist en er per ongeluk nog een derde, superleuk tasje bij in gedaan?
De enveloppen maakten we open, en daarin zaten 2 mooie kaarten:
Op die voor Sanne stond Gefeliciteerd, logisch, op die van mij Bedankt. Bedankt? Nee, wij moeten Emily en haar moeder toch juist bedanken voor deze geweldig leuke prijzen?!
In het kaartje had Emily een hele lieve tekst geschreven. Afgelopen jaar is haar broer Wouter verongelukt. Vreselijk zoiets, en ik vind het bewonderenswaardig hoe Emily, haar moeder en verdere familie doorgaan met hun levens. Ze schrijft daarover af en toe op haar blog, en ze bedankte me in het kaartje voor de reacties die ik op haar blog plaats. Nou lieve Emily, heel erg graag gedaan hoor! Heel, heel hartelijk bedankt voor de ontzettend lieve woorden, en fijn dat ik af en toe een glimlach op je gezicht mag toveren, dat doe ik graag.

Emily's moeder kan echt prachtig naaien. Wat zijn de tasjes alle drie ontzettend mooi in elkaar gezet. De giveaway is voor Sanne, maar Emily en haar moeder besloten er een derde tasje in te doen, als cadeautje voor mij. Wat ontzettend lief! Het heeft aan weerskanten een sluiting, waardoor je het makkelijk aan je broek kunt hangen, en dan bijvoorbeeld je telefoon meenemen tijdens een wandeling.
Wat een geweldig handig cadeau. Dochterlief, oh nee, haha, moet er even aan wennen hoor, Sanne en ik wandelen erg graag, ook bijvoorbeeld 's avonds na het eten gaan we graag een blokje om. Dat kunnen we nu letterlijk, nu we in een dorp wonen, en wat is het dan handig dat je geen schoudertas of zo meer hoeft mee te nemen en toch je telefoon bij de hand hebt! Een schot in de roos, Emily.

Wat Sanne van het garen gaat maken? Nog geen idee. De meeste van onze handwerkspullen zitten nu ingepakt, we zijn druk bezig om onze spulletjes te verhuizen vanuit het vakantiehuisje naar het nieuwe huis, en veel tijd voor handwerken blijft er nu niet over, maar des te fijner om alvast wat bolletjes garen bij de hand te hebben liggen.
Jullie zullen het vanzelf een keer gaan zien, wat ze ervan maakt.

Lieve Emily en moeder, nogmaals heel hartelijk dank voor de lieve kaarten en cadeaus, we zijn er heel erg blij mee!

19 opmerkingen:

 1. Leuk dat je zoiets moois gewonnen hebt. Van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Zeker omdat ik dacht dat de prijs allang was weggegeven en dus helemaal niet meer hoopte om hem te mogen winnen!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. ik had er helemaal niet op gerekend, dus erg blij mee.

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je iets hebt gewonnen, en ook zo'n leuk pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je, het ligt nu vlak voor me, en iedere keer als ik er naar kijk word ik vrolijk van binnen!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke verrassing! Veel plezier ermee en succes met verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn druk bezig met inpakken en verhuizen. Het is een klein huisje, dus heel veel spullen hebben we niet eens, maar kleding, handwerk- en schilderspullen van dochter, dat is best nog wat om in te pakken, te vervoeren en hier weer een plekje te geven. Maar komt goed!

   Verwijderen
 6. Ik verbaas me er altijd weer over hoeveel aardige mensen er zijn in die blogwereld. Mensen die mooie dingen maken en ze vervolgens met veel plezier weggeven, super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, blogland bevat veel vrijgevige mensen, en veel creatieve mensen die hun creaties graag (uit)delen. Was de "echte" wereld maar een beetje meer zoals blogland ��

   Verwijderen
 7. Hey Anja,
  Wat fijn dat jullie blij zijn met jullie gewonnen give-away. Heel erg graag gedaan. De mensen hier in onze blogwereld hebben mij ontzettend gesteund en dan moet je ook af en toe iets terug geven vind ik. Heel veel plezier met de spulletjes en een fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn als je wat steun krijgt van je lezers, jullie hebben een pittig jaar achter de rug, en ik heb veel respect voor hoe jullie doorgaan. Jij ook een fijn weekend, met dit mooie weer zal dat vast lukken! Lieve groetjes terug, Anja

   Verwijderen
 8. Zo te lezen is deze give away op de juiste plek terecht gekomen! Je dankbaarheid is te voelen als ik het lees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie van je! Je hebt helemaal gelijk!

   Verwijderen
 9. wat leuk!! nog gefeliciteerd met je prijs

  BeantwoordenVerwijderen