Volgers

zaterdag 4 april 2020

Braidalot

Het patroon voor de tweede ronde Sock Madness is vanmorgen bekend gemaakt.

Een leuk patroon met al die kabeltjes. Volgens het patroon moet je 2 sterk contrasterende kleuren gebruiken voor die rand. Gelukkig ben ik cheerleader, en ben ik dus vrij in mijn kleurkeuze.
Want die band in deze sokken vind ik qua kleur echt teveel afsteken bij de rest.
Ik houd meer van harmonie in de kleuren.

Ik heb eens gekeken welke combinaties ik zou kunnen maken. Dat zijn er best een aantal, maar 1 ding is zeker: stroopwafels it will be!
(die stroopwafels horen bij de SM, er werd jaren geleden gevraagd hoe het toch kon dat de Nederlandse deelneemsters zo snel konden breien, en als antwoord werd toen voor de grap gezegd:
dat komt doordat wij stroopwafels eten!
Dat is een soort van eigen leventje gaan leiden binnen de SM, dus als je de kans hebt stroopwafels op je foto erbij te zetten, doen veel deelneemsters dat.

Nou, hieruit kan ik kiezen. Welke combinatie zou jij me aanraden?

nummer 1, hersttinten, de kleuren lijken wat kil op de foto, maar het is juist warm steenrood, okergeel, oranje en wat grijs erdoor.
nummer 2: blauw-paars verloopgaren met paarse accenten
nummer 3: dezelfde steenrood en okergeel als bij nummer 1, maar dan gecombineerd met een bol Lana Grossa in dezelfde 2 kleuren + wat andere tinten rood
nummer 4: oeps, die is erg overbelicht! Ik heb een donker hoekje opgezocht voor de foto's maar het zonnetje schijnt al zo fel! Dit is lichtgroen en lichtblauw, en in de bol Super soxx zitten precies deze zelfde kleuren.
Hm, ik vind het lastig. Ik ga eerst maar eens het patroon doorlezen, en dan hoop ik van jullie te horen wat jullie zouden adviseren!

Geniet van het mooie zonnige weekend, blijf lekker thuis, indien mogelijk op het balkon of in de tuin lekker wat vitamientjes opdoen in het zonnetje. Stay safe!

3 opmerkingen:

 1. Ik kwijvel tussen de eerste en de derde. Beiden erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer 3, maar dat zijn dan ook m'n favoriete kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wekenlang lukte het niet om een reactie te plaatsen, geen idee
  wat de reden was, maar nu lijkt het weer te lukken.
  Ik vind nr.1 erg mooi, maar ook nr.4 voor echt zomerse
  sokken.
  Succes met kiezen,
  blijf lekker in je eigen tuin, dat doen wij hier ook, alles
  voor de veiligheid!
  Fijn, zonnig weekend,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen