Volgers

zondag 30 juni 2024

Reikhalzend uitkijken naar de wielrenners

 

Oh, wat heb ik vanmorgen ontzettend hard gelachen!!!! Om mezelf hè!
Zien jullie de gansjes op de eerste rij?
Dat zijn wielerliefhebbers, die langs het parcours van de Tour de France staan opgesteld, en reikhalzend uitkijken of ze al wielrenners zien komen 😂😂😂.

Maar echt, niet te geloven dat ik dat niet heb gezien!! Hun halzen zijn te lang! Ik heb daar domweg een toer herhaald. Zo'n prachtige eerste etappe van de Tour kijken en breien tegelijk ging niet helemaal goed (ach, ik kan natuurlijk gewoon de medicatie de schuld geven dit keer 😉).

Zo op de foto zien ze er eigenlijk beter uit dan de andere gansjes, dus ik ging eventjes twijfelen, zal ik de sokken helemaal zo breien? Andere sok dus weer uithalen?

(als je een filmpje van het uithalen van de linker sok wilt zien, moet je even kijken op mijn Instagram, Blogger weigert het te plaatsen 😕).

Nou ja, ik heb de sok aangetrokken, maar nee, dan vervormen ze tot héél vreemde gansjes. Dus de ene sok blijft af, ik ga het garen eerst eventjes ontrafelen, en dan weer vrolijk verder met sok 2.

Fijne zondag allemaal!!!

11 opmerkingen:

  1. Oh jeetje!
    De langere halzen doen het goed, maar ik snap helemaal dat je niet óók nog de andere sok gaat uithalen.
    Over uithalen gesproken; dat vind ik bij kleurwerk altijd een fikse klus. Niet het uithalen zelf trouwens, maar daarna de draden uit elkaar halen en opwinden. Dat zal voor jou nu een nóg zwaardere opgave zijn....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo plat liggend op de foto lijken de langere halsjes leuker, dus ik wilde de 1e sok ook gerust uithalen hoor, maar als je ze aan je voet doet, ziet het er toch net anders uit, en waren die langere nekken echt niet leuk. Ik had de sok snel uitgehaald, en de draadjes wilden gelukkig gemakkelijk uit elkaar. Kijk nu lekker naar etappe 2, en de tweede rij sokjes is alweer gebreid.

      Verwijderen
  2. Wat jammer ik vind ze wel heel leuk hou wel van verschillende sokken dit is zoveel werk succes met het ontwarren ,Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sanne houdt ook wel van verschillende sokken, maar dit zag er aan de voet heel raar uit. Ik ben wel van plan om toch een klein verschilletje te gaan maken, gaan jullie vanzelf zien.

      Verwijderen
    2. Ik heb zomaar het idee dat ik het al weet 🤭

      Verwijderen
  3. Wat fijn dat je van wielrennen kijken geniet, dan gaat de dag wat sneller nu je niet goed vooruit kunt. Wat een leuke sokken gaan het worden, ik lees net dat het al gelukt is met ontwarren. Ik ben je op IG gaan volgen :)
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! Ik ben nog maar pas mijn IG over handwerken gestart, tja, nu ik zoveel tijd beschikbaar heb, kwam het daar eindelijk eens van.

      Verwijderen
    2. Zoals je al gemerkt hebt, is die Engelstalig. Voor mij is handwerken toch een internationaal gebeuren, met Engels als meest gebruikte taal op Ravelry en IG en bij testknits.

      Verwijderen
  4. Ik had het echt nooit gezien als je het niet geschreven had...
    Maar je weet er een humoristische draai aan te geven met het reikhalzend uitkijken naar de wielrenners!

    BeantwoordenVerwijderen