Volgers

vrijdag 24 februari 2023

Studentendrukwerk

Ik heb jullie van alles te vertellen, maar dat ga ik verdelen over een paar blogjes om het leesbaar te houden.
Ergens eind november werd ik benaderd door Femke van studentendrukwerk.nl met de vraag of ik op mijn blog reclame wilde maken voor deze website. In ruil daarvoor mocht ik iets gratis bestellen.

Aanvankelijk zei ik nee, omdat ik niet denk dat mijn lezers geïnteresseerd zijn in printen van verslagen, proefschriften e.d. Totdat ik bij Emily las dat zij ook was benaderd, en een leuk wandbord had ontvangen.

Ho wacht, ze hebben veel meer dan drukwerk? Ik ging de website nog eens bekijken, en ja hoor, daar staan echt veel meer producten op. Nu weten lezers van mijn blog wel dat ik een zwak heb voor alles wat te maken heeft met opschrijfboekjes e.d. Zouden ze zoiets ook hebben?
Ik vond de pagina waar je collegeblokken kunt ontwerpen. Ja, ontwerpen, want je naast de keuze in type papier, blanco of gelinieerd, en formaat, kun je dus ook je eigen afbeelding voorop laten printen! 

Kijk, toen was mijn interesse gewekt! Ik nam contact op met Femke, en dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik deze week een doos ontving van studentendrukwerk.nl met daarin 5 notitieblokken:

Wow, wat mooi! Ik koos voor een harde kaft, effen witte achtergrond, geplakte rug (je kunt ook kiezen voor een spiraal), gelinieerd papier en als afbeelding koos ik een foto die ik een paar jaar geleden maakte toen Sanne en ik op vakantie waren in de Cotswolds (Groot-Brittanië). 
Die afbeelding koos ik, omdat ik een specifiek doel voor ogen heb met deze blokken: ik wil ze gaan gebruiken tijdens vakanties en meerdaagse uitstapjes, als een soort dagboeken/bullet journals.

Misschien heb jij helemaal niets met schrijfwaren, maar houd je wel van een leuke poster aan de muur? Ook die kun je bij hen bestellen, via deze link.

Ze bieden nog veel meer aan. Wil je kleding laten bedrukken, een mok met je naam erop, een straatnaambord, een gegraveerde borrelplank, visitekaartjes, een muismat of een hoodie met afbeelding? Voor jezelf om als cadeau te geven? 
Het kan allemaal!
Neem eens een kijkje op hun website, wie weet staat er iets tussen voor jou!

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je benaderd bent en dat je zulke mooie blokken hebt gekregen! Ik meen de site al eens eerder te hebben gezien, maar weet dat niet zeker dus ik ga zeker even kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kwam dus terug op je besluit! Nou, je hebt goede reclame gemaakt hoor, het ziet er allemaal schitterend uit.
    Ik krijg ook wel eens van dat soort vragen, maar zeg altijd nee.
    Iets met anti commercy ofzo...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik weiger ook altijd deelname aan dit soort reclame. En aanvankelijk deze dus ook afgewezen. Maar toen zag ik het wandbord bij Emily, en hoorde ik in diezelfde periode een aantal collega's praten over dit bedrijf. Zij studeren in Groningen, en daar is dit bedrijf ook gevestigd. Ik vroeg mijn collega's ernaar en zij vertelden mij dat dit bedrijf goede producten levert en heel betaalbaar is voor hen. Kijk, en toen werd het voor mij een soort steunen van de LYS (local yarn shop), en maakte ik voor 1 keer een uitzondering.

      Verwijderen
  3. Hey Anja,
    Wat leuk dat je door mijn blog besloot ervoor te gaan. Ja, ze hebben daar allerlei leuke dingen. Hier heb ik helemaal niet aan gedacht maar wat een leuk idee, zo'n opschrijfboek. Die ga ik onthouden. heel mooi bedacht en wat een mooi resultaat. Daar ga je mooi dingen in opschrijven.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen