Volgers

zondag 22 maart 2020

22 maart

Het is vandaag 65 jaar geleden, dat mijn ouders in het huwelijk traden. Er lag toen sneeuw, en mijn moeder was bang dat haar jurk grauw zou lijken tegenover die witte sneeuw (de sneeuw was toen nog wit, niet zo vies gelig als de sneeuw die in afgelopen jaren viel).
Helaas is mijn moeder ruim 3 jaar geleden overleden, zij was bijna 87 jaar.
Zolang ik mij kan herinneren, zei mijn vader vroeger tegen ons: ik word 100!
Hij is hard op weg, dit jaar wordt hij 90 jaar.

Bovenstaande foto maakte ik vanmorgen in de tuin, 2 lieveheersbeestjes. Ik heb er heel wat gezien, terwijl we in de tuin bezig waren vandaag. En we hoorden wat gezoem, en zagen vlindertjes fladderen.
De groen-kliko is inmiddels bijna helemaal vol met tuinafval, en de tuin ziet er alweer een stuk beter uit. Het was genieten buiten in de zon!

3 opmerkingen:

 1. Ik kan hier een heel leger aan lieveheersbeestjes gebruiken! Veel van mijn planten hebben luizen, kunnen ze die lekker opeten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luizen, dat is balen! Er stond vandaag een harde noordoostelijke wind, wie weet zijn er lieveheersbeestjes van hier naar jou gewaaid!

   Verwijderen
 2. Hier ook al een kliko vol en nog veel werk te doen.intussen staat de voortuin vol blauwe druifjes en in de achtertuin komen al viooltjes tevoorschijn piepen.

  BeantwoordenVerwijderen