Volgers

woensdag 9 februari 2022

een jaar later

 

Weten jullie het nog? Een jaar geleden was Nederland bedekt onder een dik pak sneeuw. Er werd bij ons door de straat gereden met tractoren en quads, waar sleetjes achter waren gebonden. Het was 1 dag zelfs echt onmogelijk om met de auto het dorp te verlaten.
Morgen is het precies een jaar geleden dat wij ons huis gingen bezichtigen. We durfden er niet eens van te dromen dat dit ons huis zou gaan worden, maar dat gebeurde wel! 
Van de tuin zagen we toen bijzonder weinig, we liepen er doorheen en zagen "heuveltjes" maar welke planten en struiken daar onder zaten, geen idee. En nu is het prachtig weer, en wandelen we door de tuin, zo ontzettend benieuwd wat er allemaal boven de grond zal gaan komen. Ik weet het, geduld, want hier in het noorden van het land loopt alles wat later uit dan in het zuiden. Tot nu toe is alleen dit te zien:

Maar er zal binnenkort vast wel her en der een kopje boven de grond uitsteken.
Fijne dag!


5 opmerkingen:

  1. Ja, n.a.v. zo'n bezichtiging onthoud je de data goed! Wat een verrassing moet die tuin voor jullie nu zijn... superleuk.
    Wat hadden we een heerlijke berg sneeuw vorig jaar. Ik vind het zò jammer dat we geen winter krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, wat een sneeuw lag er toen. Heel bijzonder was dat. Wat fijn dat jullie het huis gewoon gekregen hebben, en je zult altijd weten wat voor weer het was bij de bezichtiging haha.
    Fijne dag.

    lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij de winter hoort sneeuw en bij de zomer hoort zon. Helaas is dat niet altijd zo. Zeg maar, meestal niet maar wat wel ieder voorjaar terug komt is dat de plantjes en bloemetjes hun kopjes omhoog steken en boven de grond komen. Dat moment ...... daar zit ik nu op te wachten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja wát een sneeuw toen hè, ik zag het net op facebook "herinnering van jaar geleden..."

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik was toen letterlijk ingesneeuwd. Er lag zo'n dikke laag op het terras dat de achterdeur nog dagenlang niet open kon.

    BeantwoordenVerwijderen