Volgers

zondag 3 mei 2020

patchworksokken 2

Het patroon voor de 4e ronde van de Sock Madness kan elk moment komen, gisterenavond werden de specs bekend, dan volgt het patroon binnen 48 uur.
De patchworksokken: het breien is klaar, maar ik ben nog wel even bezig met draadjes wegwerken hihi. Dus hoef me niet te vervelen totdat het patroon komt.

Fijne zondag allemaal!

Edit: dat ging sneller dan ik verwachtte, de draadjes zijn allemaal weggewerkt, nu alleen de sokken nog blocken.7 opmerkingen:

 1. oww vreselijk..dat vind ik het rotste van sokken breien met meerdere kleuren of van restjes.. omdat je het zo gauw voelt dat er een af of aanhechting zit. en het moeilijk is om het onzichtbaar te doen..maar ik geloof dat jij daar helemaal niet mee zit en je er je hand niet voor omdraait.
  ben benieuwd hoe ze er uit zien als het helemaal af is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee, mijn moeder heeft mij vroeger geleerd om te mazen en sokken te stoppen, dus aan- en afhechtingen voel en zie je niet. Ik vind het juist het allerleukste om met restjes te werken.
   Benieuwd naar het patroon van de sock madness, want daar wordt 1 hoofdkleur genoemd, en als bijkleur kun je ook restjes gebruiken.

   Verwijderen
 2. Wat kun jij snel sokken breien, ongelooflijk...
  Prachtige warme kleuren bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, eigenlijk gingen deze best traag, want ik moest natuurlijk steeds weer kleurtjes aan- en afhechten.

   Verwijderen
 3. Wat een bijzondere sokken. Leuk om zo al je restjes op te maken en zoals gewoonlijk weer gebreid in de "turbo"stand! Snel hoor, daar kan ik nog wat van leren:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die snelheid was ik me nooit van bewust, pas toen ik vorig jaar voor het eerst mee deed met Sock Madness, ontdekte ik dat veel anderen veel langer deden over het breien van dezelfde sokken. Maar het gaat mij totaal niet om die turbo-stand, ik brei voor mijn plezier, het is lichamelijke en geestelijke ontspanning.

   Verwijderen
 4. Goede manier om restjes op te maken. Wat een leuk idee.
  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen