Volgers

dinsdag 28 september 2021

BEVOORRECHT

 Wat voel ik me een bevoorrecht mens!

Samen met degene die mij het dierbaarst is op deze planeet woon ik in een fantastisch mooi huis, wat voelt als een warme deken om ons heen.

Gisteren waren we allebei vrij. Sanne ging binnen aan de slag met schuren, ik profiteerde van het heerlijke zonnetje dat scheen, en ging buiten aan de slag.

Er moesten wat hardhouten plaatjes in de grondverf worden gezet. Nu is Sanne natuurlijk schilder, maar de grondverf, daar durf ik me ook wel aan te wagen. Het aflakken is voor haar. Dus: zeil op het terras, schragen uitklappen, en aan de slag. Heerlijk in een t-shirtje, want het zonnetje scheen en de temperatuur was nog goed.

Wat stond ik te genieten, met mijn verfbakje en roller, en de tuin op de achtergrond.

Oh, mijn handen jeuken om daarin aan de slag te gaan, maar ik wil wachten tot het blad gevallen is. De tuin is mooi aangelegd en heeft een leuke structuur met mooie beplanting, maar doordat de vorige eigenaren beiden gezondheidsproblemen hadden, hebben ze er het afgelopen jaar niet veel meer aan gedaan, en dat is natuurlijk te zien. Geeft niets, dat komt wel goed. Eerst willen we wat klussen in het huis doen, de tuin loopt niet weg 😉

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de lieve reacties op mijn blogje van gisteren, wat is het fijn om weer terug te zijn in blogland, en wat zijn jullie toch lieve lezers! 💜



8 opmerkingen:

  1. Tijdens de koude maanden kun je binnen werken, als dat fysiek tenminste een beetje gaat. Het is fijn dat niet gelijk alles aangepakt hoeft te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker fijn, we kunnen gewoon bekijken of het klussen fysiek gaat.

      Verwijderen
  2. Ik lees alles nu pas!!!!!!
    Van harte gefeliciteerd net je nieuwe woning.
    Wens jou en je dochter heel veel geluk en woonplezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, je komt overal werk tegen denk ik... Rustig aan maar hoor, denk aan je gezondheid!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen zorgen, we letten heel goed op onze gezondheid, al is het alleen al omdat we weten dat we het dubbel terugbetalen als we dat niet doen.

      Verwijderen
  4. ja binnen kan altijd hoor hou je gezondheid ook in de gaten
    en wat heb je toch weer leuke sokken gebreid .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We letten erop, afgelopen week toen het weer omsloeg even een tik gehad, en dus rustig aan gedaan. We zijn er inmiddels ervaren in 😉

      Verwijderen