Volgers

dinsdag 23 maart 2021

Post ontvangen

 Wat heb ik leuke post ontvangen!

Een mysterieuze envelop, geen postzegels erop, geen poststempel, alleen een geschreven code erop.
Ik had niets besteld wat in een envelop past, dus geen flauw idee wat er in zou zitten.
Dit beeldige tasje kwam er uit.
Zien jullie hoe keurig het is genaaid? Echt vakwerk! En wat een ontzettend leuke print heeft het! 
Van wie ik dit kreeg? Van Emily, een volger van mijn blog. Het tasje is ongetwijfeld genaaid door haar moeder, die kan dat zo mooi. We hebben al meer tasjes van haar hand, gewonnen bij een give-away op Emily's blog.
Er bij zat een lief kaartje, en die heeft Emily ongetwijfeld zelf gemaakt, want ze heeft de smaak van kaartjes maken helemaal te pakken.
Lief hè! Achterop een lieve tekst geschreven, ze stuurde me dit als bedankje voor het volgen van haar blog. Nou Emily, dat doe ik graag hoor, ik vind dat je leuk schrijft en mooie dingen maakt, en heb bewondering voor de manier waarop jij en jouw familie het leven hebben opgepakt nadat je broer verongelukte.
Heel heel hartelijk bedankt, lieve Emily! Het tasje is al in gebruik genomen, ik heb net een nieuw breiwerkje opgezet, en dat past samen met de bolletjes die ik gebruik, mooi hierin, zodat alles bij elkaar blijft.

Nog een tip voor alle andere lezers van mijn blog, ga eens een bezoekje brengen aan het blog van Emily, het is de moeite waard!


8 opmerkingen: