Volgers

woensdag 27 februari 2019

In afwachting van...

In afwachting van de start van Sock Madness.
Tot en met morgen kun je je nog inschrijven, en vrijdag 01 maart gaat het van start.
Dan krijgen we waarschijnlijk nog niet ons eerste patroon, maar dan wordt er naar iedere deelnemer een test-mail gestuurd, om te checken of alle mail-adressen van de deelnemers correct zijn.
En als dat allemaal klopt, gaan we van start. Dus waarschijnlijk "ergens" in het komende weekend.

Ik ga de komende dagen maar even proeflapjes breien, om te zien welke stekenverhouding ik krijg met de diverse garens die klaar liggen en mijn nieuwe rondbreinaald.
En als ik daarna nog brei-tijd overhou, heb ik natuurlijk nog mijn huisjes-deken liggen, daar kan ik dan lekker aan verder breien.

Genieten jullie ook zo van het prachtige weer? Geniet er vandaag nog maar even van, want vanaf morgen draait het om, en komt er druilerig weer aan. Koud zal het niet gaan worden (gelukkig).

2 opmerkingen:

 1. Hoi, heb net de sock madness bekeken op ravelry, maar het leek me nogal ingewikkeld. Hoeveel mensen doen er eigenlijk aan mee? Is er ook een Nederlandse versie van?
  Je hebt me wel besmet met het sokkenbreivirus. Ik kon tot november vorig jaar nog geen sok breien, maar na een cursus te hebben gevolgd ben ik helemaal om.
  Zo snel als jij ze breit, dat kan ik niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je ook besmet bent geraakt met het sokkenbreivirus! En snel breien hoeft toch helemaal niet?! Het gaat (mij in ieder geval) om het plezier ervan (en de warme voeten die het me oplevert).
  Er is Nederlandse groep SokkenBreien waar een Nederlandstalig schaduwdraadje is. Dus niet de officiele groep, maar gewoon in je eigen taal elkaar helpen. Bij de Sock Madness gaat het om snelheid, maar ik ben er heel nuchter in, er zijn deelnemers die de hele dag kunnen zitten breien, tja, daar valt natuurlijk niet van te "winnen", dus ik zal gewoon meedoen als cheerleader, dan krijg je wel alle patronen maar hoef je ze niet binnen een bepaalde tijd te breien (en mag je ze ook in een andere maat dan voorgeschreven breien).

  BeantwoordenVerwijderen