Volgers

vrijdag 29 juni 2018

wat is er aan de hand?

Flitser op de A28 tussen Hoogeveen en Assen...
...de hele dag klanten die vragen naar luchtbedden, aansluitingen voor gasflessen, houtskool voor op de barbecue, partytenten, parasols en zo meer....
....aangesproken worden in allerlei talen, vooral (gebrekkig) Engels en Duits...
...de hele dag het geluid van motoren...
... wat is er aan de hand?

Nou dit:
Het is TT-week in Assen, al de hele week staat de kermis in de stad en elke dag meer en meer motoren en meer en meer bezoekers.
En dat kan je niet ontgaan als je in Assen werkt.
Het geeft elk jaar wel weer gezelligheid in de winkel hoor.
Dit weekend eens een TT met mooi weer, in tegenstelling tot de meeste jaren, de TT staat bekend om het wisselvallige weer. En dan hebben we juist weer vooral vraag naar zeilen, om onder tenten te leggen of om lekkende tentjes af te dekken.
Maar eerlijk gezegd ben ik het geluid van die motoren nu alweer zat, ben blij dat ik het weekend niet hoef te werken!

Iedereen die er naar toe gaat, en iedereen die op tv kijkt, heel veel plezier gewenst!
(en voor de mensen die alleen maar voor het feesten komen: ik hoop dat iedereen zich netjes gedraagt, en er dit jaar geen vervelende incidenten zijn).

Goed weekend iedereen!

2 opmerkingen:

  1. Vroeger als kind, toen ik nog in Twente woonde, stonden we 's avonds altijd aan de weg als de hordes motorrijders terugkwamen uit Assen. Ik moet er nu niet meer aan denken, vindt het maar herriemakers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat gebeurt nog steeds hoor. Een paar jaar geleden reden we op de zondagavond van Drenthe naar Zuid-Holland, en tot onze grote verbazing stonden er heel veel mensen (met heel veel kinderen) in de bermen van de rijksweg en op alle bruggetjes over de rijksweg. Kijken naar de mooie motoren die langs rijden. Dat je de motoren wilt bekijken, begrijp ik nog wel, maar om nou in de uitlaatgassen te gaan staan en de motoren in een flits voorbij zien razen, daar snap ik de lol niet zo van.

      Verwijderen