Volgers

dinsdag 22 januari 2019

autoschade

Werkelijk zo weinig van jullie die ooit autoschade hebben gehad? Of die verhalen van anderen kennen voor wat betreft de dekking van een autoverzekering?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb werkelijk geen idee hoe dat zit. Slechts eenmaal schade gehad doordat een paard een deuk trapte in onze auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WA = Wettelijke Aansprakelijkheid dus dat betekend dat er vergoed wordt als je een ander aanrijdt en schade veroorzaakt. Niet voor jezelf dus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet ook niet hoe dat zit. Ik heb weleens schade aan mijn auto gehad door toedoen van een ander, die helaas geen briefje achter gelaten had. Ik had toen een all-risk verzekering en de reparatie werd toen vergoed. Het had wel effect op mijn noclaim. Na 20 jaar schadeloos rijden werd deze van 100% naar 75% gezet. Eigenlijk ook best wel schandalig. Mijn auto is nu 9 jaar en vorig jaar heb ik hem uit de all-risk gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb geen auto meer, als ik ergens heen moet bel ik de ouderentaxi, voor rond de 3 euro kom ik waar ik zijn moet (en weer terug) en geen last van dit soort vervelende dingen. Toen ik nog auto reed eigenlijk ook nooit schade gehad. Misschien scheelt het dat ik in Zeeland woon, minder druk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb wel auto schade gehad, maar nog nooit de auto total loss gereden. Volgens mij krijg je altijd je dagwaarde terug, maar begin er door dit verhaal aan te twijfelen
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen ooit een sterretje in mijn voorruit gehad. En een boze mijnheer die mijn bumper in deukte omdat ik mijn auto op 'zijn' plekje zette.

  BeantwoordenVerwijderen