Volgers

donderdag 1 maart 2018

muts

Dank jullie wel voor het meedenken!
Ik ben er nog niet helemaal uit hoor. Zit er namelijk ook aan te denken om de muts met heel ander garen te gaan maken, en lekker wat restjes op te maken.
Ik ben aan het combineren geweest met restjes die ik heb, en (bijna) hele bollen, en daar heb ik wel wat leuke combinaties van kunnen maken. Maar dan denk ik weer heel praktisch, want een muts in kleurencombinaties die totaal niet passen bij mijn 2 winterjassen, tja, dat vind ik dan ook weer niet leuk. Ik ben al geen mutsenmens, dus als ik dan een muts brei die ik nooit draag, ja, dat is dan toch weer zonde.

Deze combi vind ik trouwens ook wel erg leuk:
Ik heb 4 van de bolletjes huidskleurig garen, dus ruim voldoende.
Ik vind het wel een leuke combinatie, maar ik denk dat het voor mij niet de goede keuze is. Het wordt er wat flets van, en in de winter heb ik toch al niet zoveel kleur op mijn wangetjes. De muts zou me dan waarschijnlijk erg bleek maken.

Gisteren kwam ik nog op een heel andere combinatie:
Geen sokkenwol gebruiken, maar acryl. Voor een muts is dit misschien wel een betere keuze, ik denk dat de muts warmer zal zijn.
Ik krijg alleen de kleuren niet goed op de foto.
Zo dan proberen?
Hm, nog steeds niet goed. De rechter bol lijkt geel te zijn, maar is gewoon knal-oranje! Die kleur zit ook in de gemeleerde bol. En het blauw van het Supersoft garen van Z.eeman zit ook in de gemeleerde bol.

Kijk, zo is het beter. Ik maak tegenwoordig mijn foto's met mijn telefoon, maar soms worden de kleuren dan toch wat anders dan ze echt zijn. Dus maar even de ouwe-trouwe-fotocamera erbij gepakt, het is echt oranje hoor!

Misschien ga ik deze bollen gewoon gebruiken. Ik denk er nog even over na.
Ach, ik zal er de komende dagen best uit gaan komen, het is geen probleem dat van levensbelang is, zullen we maar zeggen.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind je nieuwe combinatie vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, die is beslist veel vrolijker dan de andere die ik eerst maakte. Maar het is veel dikker garen dan gebruikt is bij het patroon, en het gaat gewoon niet uitkomen. Inmiddels toch een heel andere keuze gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen