Volgers

donderdag 7 november 2019

Jan Splinter

Er bestaat een uitdrukking: help Jan Splinter door de winter!
Je kunt ook zeggen: alle kleine beetjes helpen.
En daar ben ik de afgelopen week mee bezig geweest.
Aan de rechterkant van mijn blog zien jullie een link naar Euroclix. Als je je daar hebt aangemeld (gewoon gratis hoor, het levert je zelfs je eerste clix op), kun je elke dag meer Clix gaan sparen.
Dat kun je op verschillende manieren doen.
Zo kun je enquetes invullen, je kunt "vinden.nl" gebruiken om naar andere sites te gaan, je kunt dagelijks gratis meedoen aan een loterij waarbij je Clix kunt winnen, en als je online ergens een bestelling plaatst, en dat via Euroclix doet, krijg je over je aankoopbedrag Clix.
Al met al heel veel manieren om te sparen! En het kost je helemaal niets!

Elke 1000 Clix kun je inleveren, en daarvoor krijg je dan een bedrag op je rekening gestort. Als je langer doorspaart, levert elke 1000 Clix steeds een wat hoger bedrag op.
Vorige week besloot ik om Clix in te leveren. Dat ging snel, 's avonds laat klikte ik aan hoeveel Euroclix ik wilde laten uitbetalen, de volgende ochtend stond het geld al op mijn bankrekening!
Fijn, dat bedrag heb ik nu even apart gezet op mijn spaarrekening, ik wil het gebruiken om in de dure decembermaand toch wat extra te kunnen kopen, misschien wat kerstversiering of zo.

Daarnaast spaar ik ook bij supermarkt Coop. Je kunt je online aanmelden en ook daar kun je bij een webshop-bestelling punten sparen. Bij zowel Euroclix als Cooponline doen heel veel bedrijven mee, maar niet dezelfde bedrijven.
In de afgelopen maanden heb ik natuurlijk best veel "aankopen" gedaan online. Ik moest immers allerlei nieuwe contracten afsluiten, voor gas/water/licht, voor internet, verzekeringen en ga zo maar door.
Steeds ging ik eerst uitzoeken bij welk bedrijf ik een contract wilde afsluiten, dan keek ik of dit bedrijf is aangesloten bij de spaaractie van Euroclix of Cooponline. En vervolgens sloot ik het nieuwe contract af via de website van 1 van die 2.
Zo heb ik aardig wat punten kunnen sparen, de afgelopen 3 maanden.

Ook bij Cooponline wil ik een uitbetaling laten doen, en dat bedrag wil ik dan gebruiken om in decembermaand boodschappen te doen bij de supermarkt in het dorp. Kan ik fijn wat luxere spullen kopen, voor de feestdagen! En ook hier geldt: het heeft me helemaal niets gekost, alleen maar even inloggen voordat ik een contract afsloot!
Maar er staat daar nog 1 contract in behandeling, de punten zijn nog niet toegekend. Dus ik wacht dat nog rustig even af, het is tenslotte pas begin november!

Wil jij ook gaan sparen? Bij Cooponline kun je geen leden aanmelden, maar bij Euroclix wel. Als je je aanmeldt via de link hier rechts, ontvangen jij en ik allebei 150 Clix (minimale waarde daarvan is €1,95). Dan kunnen we allebei weer verder sparen!

Ik doe bij nog een aantal andere bedrijven mee aan enquetes. Zo doe ik al zo'n 20 jaar mee bij (nu) Kantar, beter bekend als TNS Nipo. Daar kun je kiezen uit cadeaubonnen van diverse bedrijven, Airmiles, of het steunen van goede doelen. Maar in de laatste paar jaar heb ik steeds minder enquetes gekregen, vandaar dat ik op zoek ging naar alternatieven.

Doen jullie mee aan dit soort spaar-systemen? En welke dan?
En wil je mee gaan doen aan Euroclix, vergeet dan niet om het te doen via de link hier rechts! Alvast bedankt, en veel plezier bij het invullen!

9 opmerkingen:

 1. Euroclick doe ik al jaren maar ik heb geen eigen blog en dan schiet het helemaal niet op. Van Panelclick krijg ik wel regelmatig enquetes
  Ook doe ik GfK en dat gaat heel aardig voor cadeaubonnen sparen. Heb er al een Airfryer van gekocht 75 euro en nu ook weer 50 ter beschiukkiung

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. GfK ken ik dan weer niet. Geen idee hoe lang je moet sparen voor die 75 en 50 euro, maar dat zijn mooie bedragen! De Euroclix die ik heb gespaard, komen allemaal van mijn eigen activiteiten, mijn blog heeft me daar niet bij geholpen tot nu toe.

   Verwijderen
 2. Ik doe al jaren mee met gfk ( voorheen intomart), flycatcher en nog eentje waarvan ik de naam steeds vergeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik ken ze alledrie niet. Ik verbaas me er echt over hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn!

   Verwijderen
 4. Ik zit al heel lang op euriclix, leuk als extraatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had vroeger ook Euroclix, maar ben er ontmoedigd mee opgehouden.

  BeantwoordenVerwijderen